Γιατί Ρομποτική "εν-τάξη"

robot1

Τα φροντιστήρια εν-τάξη με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, εκπαιδευτικό σύστημα, Ρομποτικής, για τους μαθητές του Δημοτικού - Γυμνασίου.

Σε ένα όμορφα σχεδιασμένο και φιλόξενο χώρο, τα παιδιά, μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, ενθαρρύνοντάς τα, να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την τεχνολογία.

Ο εκπαιδευτικος μας όμιλος, συνεργάζεται με τον κορυφαίο φορέα εκπαιδευτικής ρομποτικής και Stem. Οι καθηγητές μας, λαμβάνουν διαρκή επιμόρφωση σε όλα τα τρέχοντα θέματα της Ρομποτικής

stem1

Γιατί Ρομποτική STEM

Ομαδική εργασίαicon-1

Τα παιδιά μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες από πολύ μικρή ηλικία. Επικοινωνούν, επιχειρηματολογούν, διαφωνούν, συνεργάζονται.

icon-2Engineering

Τα παιδιά κατανοούν τις απλές και σύνθετες μηχανές και τη λειτουργία τους. Αντιλαμβάνονται έτσι τη χρησιμότητα των καθημερινών μηχανών.

Problem solvingicon-3

Συστατικό στοιχείο της μεθοδολογίας STEM είναι το problem solving. Τα παιδιά αναζητούν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

icon-4Μαθηματικά

Τα παιδιά μαθαίνουν, μέσα από τις δραστηριότητες, να σκέφτονται αλγοριθμικά. Τα μαθηματικά γίνονται ελκυστικά, αφού είναι μέρος της βιωματικής μάθησης.

Φυσικές επιστήμεςicon-5

Με το STEM η εισαγωγή στις Φυσικές Επιστήμες γίνεται με βιωματικά projects όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά.

icon-6Εκπαιδευτική ρομποτική

Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα παιδιά μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ, μένοντας συνεχώς ενημερωμένα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις.

Ειδικά Σχεδιασμένα Τμήματα Δημοτικού

A-B-Dimotikou Απλές Μηχανές

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Απλές Μηχανές είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές της Α’ και Β’ δημοτικού και τους δίνει τη δυνατότητα να “μεταμορφωθούν” σε μικρούς επιστήμονες, κατασκευάζοντας απλά μοντέλα και μαθαίνοντας πειραματικά τη χρησιμότητα των μηχανισμών που συναντούν στο περιβάλλον τους.

G-D-DimotikouΟι πρώτοι Αυτοματισμοί

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για την εισαγωγή των μαθητών του δημοτικού στους αυτοματισμούς και την εκπαιδευτική ρομποτική. Mέσω της ομαδικής δραστηριότητας για τη κατασκευή ενός ρομποτικού μοντέλου, τα παιδιά ζουν μια συναρπαστική και ψυχαγωγική εμπειρία που δεν θέλουν να τελειώσει!

E-ST-DimotikouElementary Robotics

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Elementary Robotics οι μαθητές σχεδιάζουν και διαμορφώνουν τις πρώτες τους πλήρως αυτόνομες ρομποτικές κατασκευές στον φυσικό κόσμο για να εκπληρώσουν συναρπαστικές αποστολές. Προγραμματίζουν τις συνθέσεις των ρομπότ, αξιοποιούν συνδυασμούς αισθητήρων και κινητήρων και προσθέτουν ευφυΐα στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. robot3

Ειδικά Σχεδιασμένα Τμήματα Γυμνασίου

A-GymnasiouPhysical Computing & Python

Στο πρόγραμμα αυτό, οι μαθητές προσεγγίζουν τις επιστήμες μέσα από το STEM! Κατασκευάζουν ρομποτικά συστήματα και αυτοματισμούς με τη χρήση του μικροελεγκτή micro:bit!

B-GymnasiouIoT & Σύγχρονες Εφαρμογές

Οι μαθητές δημιουργούν και προγραμματίζουν “έξυπνα” ΙοΤ συστήματα με μικροελεγκτές, αισθητήρες και ενεργοποιητές!

G-GymnasiouFuture Innovators

Το πρόγραμμα Future Innovators απαρτίζεται από μια σειρά έργων (projects) που θα υλοποιήσουν οι μαθητές, κατανοώντας πραγματικά προβλήματα και δίνοντας καινοτόμες λύσεις με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής! Σε αυτές περιλαμβάνονται τεχνολογίες όπως ο σχεδιασμός και η εκτύπωση 3D, το υπολογιστικό νέφος, η μηχανική όραση και η τεχνητή νοημοσύνη!

robot2

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Κάθε χρόνο οι μαθητές μας εκπαιδεύονται και συμμετέχουν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.robot1

stem2

Κάντε εγγραφήdokimastiko

Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
Επιλέξτε Εκπαιδευτήριο
Συμπληρώστε το όνομα σας
Συμπληρώστε το μήνυμα
Αποστολή