Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Κάτοχος πιστοποιητικού παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Παρακολούθηση σεμιναρίων ειδικής αγωγής και διδακτικής της Αγγλικής γλώσσας μέσω σύγχρονων μεθόδων. Διδάσκει μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Απόφοιτος τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και φιλολογίας του παν. Αθηνών με μετεκπαίδευση στη διδακτική της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος στη μετάφραση. Διαθέτει 12ετή εμπειρία στην εκπαίδευση προετοιμάζοντας μαθητές και σπουδαστές για τις πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας.

Έχει 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, των πιστοποιήσεων, των εκδόσεων με σπουδές σε ακαδημαϊκούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και ενεργό δράση στη διδασκαλία της Αγγλικής, τη μετάφραση, την εκπαίδευση ενηλίκων και τις νέες τεχνολογίες.

Πτυχιούχος Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ). Διαθέτει 14ετή διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση, στη σχολική μονάδα του ΕΠΑΛ Περάματος, στο Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στη διδακτική των Ηλεκτρονικών, της Ηλεκτρολογίας και της Πληροφορικής, με επιπλέον γνώσεις στη Μηχανολογία και στη Μηχανική. Επιμελείται σημειώσεων και φυλλαδίων όλων των ειδικοτήτων. Δημοσιεύει θέματα διαγωνισμάτων και λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο.

Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του πανεπιστημίου του Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδασκαλία Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας. Από το 2000 διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και σε ενήλικες. Ειδικεύεται στην προετοιμασία του μαθήματος των Αγγλικών για Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και στην προετοιμασία πτυχίων εισαγωγής σε ξένα πανεπιστήμια (IELTS).

Απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με τριετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών ΕΠΑ.Λ για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ειδικοτήτων Μηχανολόγων και Δομικών μηχανικών.