Έχει 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, των πιστοποιήσεων, των εκδόσεων με σπουδές σε ακαδημαϊκούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και ενεργό δράση στη διδασκαλία της Αγγλικής, τη μετάφραση, την εκπαίδευση ενηλίκων και τις νέες τεχνολογίες.

Πτυχιούχος Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ). Διαθέτει 14ετή διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση, στη σχολική μονάδα του ΕΠΑΛ Περάματος, στο Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στη διδακτική των Ηλεκτρονικών, της Ηλεκτρολογίας και της Πληροφορικής, με επιπλέον γνώσεις στη Μηχανολογία και στη Μηχανική. Επιμελείται σημειώσεων και φυλλαδίων όλων των ειδικοτήτων. Δημοσιεύει θέματα διαγωνισμάτων και λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο.

Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του πανεπιστημίου του Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδασκαλία Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας. Από το 2000 διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και σε ενήλικες. Ειδικεύεται στην προετοιμασία του μαθήματος των Αγγλικών για Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και στην προετοιμασία πτυχίων εισαγωγής σε ξένα πανεπιστήμια (IELTS).