Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) με κατευθυνση Περιβάλλον και Μετεωρολογία με διπλωματική εργασία με θέμα «Φασματοσκοπική μέτρηση της ολικής και διάχυτης ηλιακής ακτινοβολίας». Διδάσκει Φυσική και Χημεία σε φροντιστηριακά κέντρα. (Φροντιστήριο Ζακύνθου).

Πτυχιούχος της κατεύθυνσης "Ηλεκτρονική -υπολογιστές και επεξεργασία σήματος" του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Πατρών. Έχει αναλάβει τη διδασκαλία της Φυσικής στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάσκει Φυσική σε μαθητές Λυκείου από το 1998. Έχει συμμετάσχει σε συγγραφή πρωτότυπων θεμάτων και απαντήσεις θεμάτων πανελληνίων εξετάσεων που δημοσιεύτηκαν στον ημερήσιο τύπο (Νέα - Έθνος) επί σειρά ετών. Διετέλεσε διευθυντής σπουδών σε φροντιστήριο Μ.Ε.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει είκοσι επτά (27) χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Φυσικής. Διετέλεσε Διευθυντής Σπουδών σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Συμμετέχει στη συγγραφή σημειώσεων και στη δημοσίευση θεμάτων Φυσικής στον ημερήσιο τύπο (ΕΘΝΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ).

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και έχει εργαστεί ως καθηγητής Φυσικής σε ιδιωτικά σχολεία της Αττικής.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. Έχει 15ετή εμπειρία σε διδασκαλία φυσικής γυμνασίου και λυκείου, όλων των τάξεων. Πρότερη 7ετής εμπειρία στη διεύθυνση φροντιστηριακής μονάδας στα Μέγαρα Αττικής. Έχει συμμετάσχει σε συγγραφική ομάδα επαναληπτικών θεμάτων φυσικής στην εφημερίδα "Έθνος".

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει δέκα χρόνια εμπειρίας σε παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στο μάθημα της Φυσικής.

Σπούδασε Φυσική και Μετεωρολογία στο ΕΚΠΑ και έχει εξειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων και τις νέες τεχνολογίες εκπαίδευσης. Διδάσκει Φυσική σε φροντιστήρια τα τελευταία 25 χρόνια ενώ παράλληλα ασκεί διευθυντικά καθήκοντα. Ειδικεύεται επίσης στη διαδικτυακή διδασκαλία Φυσικής για μαθητές διεθνών προγραμμάτων σπουδών (ΙΒ, GCE κλπ).

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιακή εργασίας με θέμα: “Άγχος και αυτορρύθμιση των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής και πως επηρεάζεται η επίδοσή τους” και παρουσίασή της στο 2ο Συνέδριο Εξελεγκτικής Ψυχολογίας. Σεμινάρια στη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Γ’ Λυκείου. Διδάσκει Φυσική, Χημεία και μαθηματικά σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου από το 2006.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Μετεωρολογία και Περιβάλλον. Σπουδάζει Εκπαιδευτικός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο αντίστοιχο τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Διδάσκει Φυσική, Χημεία και Μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από το 2004.

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην φυσική περιβάλλοντος και την μετεωρολογία. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διδακτική της Βιολογίας στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ερευνητικά με την εκπαίδευση μέσω διαδικτύου (σύγχρονη και ασύγχρονη) και την εκπαίδευση με την χρήση υπολογιστή.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Παιδαγωγικής και διδασκαλίας του μαθήματος της Φυσικής. Από το 2011 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει είκοσι δύο (22) χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία Φυσικής. Διευθυντής Σπουδών για 8 χρόνια σε ιδιόκτητο φροντιστήριο .Συμμετέχει στη συγγραφή βιβλίων και σημειώσεων και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικό επιστημονικού περιεχομένου. Επιμελείται θεμάτων φυσικής, διαγωνισμάτων και λύσεων θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο και στον ημερήσιο τύπο (Έθνος).

Πτυχιούχος του τμήματος φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην φυσική της ατμόσφαιρας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο "Αξιολόγηση της βροχόπτωσης του μοντέλου COSMO-GR για περιπτώσεις εκρηκτικής κυκλογενεσης στην Μεσόγειο" και κατείχε θέση μετεωρολόγου παρατηρητή στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και στην 120 Π.Ε.Α στην Καλαμάτα.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δέκα (10) χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία Φυσικής. Συμμετέχει στη συγγραφή σημειώσεων και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικό επιστημονικού περιεχομένου. Επιμελείται θεμάτων φυσικής, διαγωνισμάτων και λύσεων θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο και στον ημερήσιο τύπο (Έθνος).

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), με Πρακτική Άσκηση στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Συνέχισε τις σπουδες της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Διαθέτει εμπειρία σε ενισχυτικη διδασκαλια Λυκείου και εμπειρία σε φροντιστηριακά μαθήματα. (Φροντιστήριο Ζακύνθου)

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής με κατεύθυνση «Ηλεκτρονική, υπολογιστές και επεξεργασία σήματος» του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος « Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις» της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει αναλάβει τη διδασκαλία της Φυσικής σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και την προετοιμασία για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Γυμνάσια.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει είκοσι (20) χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία Φυσικής και έχει δημοσιεύσει 2 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά έντυπα. Διετέλεσε ΔιευθυντήςΣπουδών για 10 χρόνια σε καταξιωμένα φροντιστήρια της Αττικής και Υπεύθυνος ανάπτυξης και λειτουργίας φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετέχει στη συγγραφή βιβλίων και σημειώσεων. Επιμελείται διαγωνισμάτων και λύσεων θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο και στον ημερήσιο τύπο και στη συγγραφή πρότυπων θεμάτων φυσικής στον ημερήσιο τύπο (Έθνος–Νέα) .