Πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων με κατεύθυνση Παιδαγωγική. Κάτοχος άδειας διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος Celta (Certificate in Teaching English to speakers of other languages), με δεκαετή εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας όλων των επιπέδων σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. 

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλέγιου, Deree στον τομέα της Επικοινωνίας. Κάτοχος του ECPE, Proficiency στην Αγγλική γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Michigan. Διαθέτει εμπειρία διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα καθώς και προετοιμασία για IELTS και IGCSE in English.

Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του πανεπιστημίου Essen-Duisburg. Φοιτήτρια στο τμήμα της Φιλοσοφικής με ειδίκευση στη Ψυχολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Παρακολούθησε επιτυχώς στο πανεπιστήμιο του Essen-Duisburg το τμήμα του BWL. Διαθέτει εμπειρία στην προετοιμασία απόκτησης διπλώματος επιπέδου B2 εως C2 και διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης Αμερικάνικου Σχολείου Βαρσοβίας. Κάτοχος Proficiency (Cambridge,Michigan). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει 13 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία αγγλικών σε όλα τα επίπεδα. Διατέλεσε διευθύντρια σπουδών για χρόνια σε φροντιστηριακό όμιλο.

Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Angers (Université d'Angers) και του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση σε μαθητές αλλά και ενηλίκους.

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (κατεύθυνσης Γλώσσας-Γλωσσολογίας) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Παρακολούθηση Σεμιναρίων στο Λονδίνο(WestminsterUniversity)σχετιζόμενα με την Αγγλική Γλώσσα συσχετιζόμενη με μαθησιακές δυσκολίες. Διαθέτει 10ετή πείρα σε όλα τα επίπεδα της Αγγλικής με ειδίκευση σε πτυχιακά τμήματα.

Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει την αγγλική γλώσσα εδώ και 9 χρόνια σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Έχει εργαστεί σε μεγάλους φροντιστηριακούς ομίλους ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη προετοιμασία υποψηφίων για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 και C2 αλλά και στην εκπαίδευση με διαδραστικά μέσα και δημιουργικό παιχνίδι.

Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού Προγράμματος «Γλωσσολογία και Διεπαφές στη Διδακτική». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας, Διδακτικής και Υπολογιστικής Γλωσσολογίας. Διαθέτει διδακτική εμπειρία στην ιδιωτική  εκπαίδευση σε άτομα όλων των ηλικιών. Ειδίκευση τόσο στην προετοιμασία πιστοποιητικών Goethe Institut, όσο και ÖSD.

Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών σε φροντιστήρια για ενήλικες και για παιδιά. Διαθέτει παράλληλα τριετή εμπειρία στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.