Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του πανεπιστημίου Essen-Duisburg. Φοιτήτρια στο τμήμα της Φιλοσοφικής με ειδίκευση στη Ψυχολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Παρακολούθησε επιτυχώς στο πανεπιστήμιο του Essen-Duisburg το τμήμα του BWL. Διαθέτει εμπειρία στην προετοιμασία απόκτησης διπλώματος επιπέδου B2 εως C2 και διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Βιοτεχνολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος της επάρκειας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Γεννημένη στο Τορόντο του Καναδά, η αγγλική είναι η μητρική της γλώσσα ενώ διαθέτει ενδεκαετή εμπειρία στην διδασκαλία αγγλικών, με προϋπηρεσία σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης Αμερικάνικου Σχολείου Βαρσοβίας. Κάτοχος Proficiency (Cambridge,Michigan). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει 13 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία αγγλικών σε όλα τα επίπεδα. Διατέλεσε διευθύντρια σπουδών για χρόνια σε φροντιστηριακό όμιλο.

Απόφοιτος Φιλολογίας του Τμήματος Ιωαννίνων. Διαθέτει μεταπτυχιακό στην ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά και στα εκπαιδευτικά μοντέλα φυσικής Αγωγής στο ΑΠΘ. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Διαθέτει διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια.

Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Angers (Université d'Angers) και του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στη δημόσια και στην ιδιωτική εκπαίδευση σε μαθητές αλλά και ενηλίκους.

Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ιταλικό σχολείο στη Νάπολη της Ιταλίας. Πτυχιούχος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία στη διδασκαλία της Ιταλικής Γλώσσας σε ενήλικες και μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει την αγγλική γλώσσα εδώ και 9 χρόνια σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Έχει εργαστεί σε μεγάλους φροντιστηριακούς ομίλους ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη προετοιμασία υποψηφίων για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 και C2 αλλά και στην εκπαίδευση με διαδραστικά μέσα και δημιουργικό παιχνίδι.

Πτυχιούχος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία εννέα χρόνια έχοντας αποκτήσει πολύτιμη διδακτική εμπειρία στην διδασκαλία της Αγγλικής και της Ελληνικής Γλώσσας. Παράλληλα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. (UniversityofNicosia).

Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού Προγράμματος «Γλωσσολογία και Διεπαφές στη Διδακτική». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας, Διδακτικής και Υπολογιστικής Γλωσσολογίας. Διαθέτει διδακτική εμπειρία στην ιδιωτική  εκπαίδευση σε άτομα όλων των ηλικιών. Ειδίκευση τόσο στην προετοιμασία πιστοποιητικών Goethe Institut, όσο και ÖSD.

Απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής στο ΑΤΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ξενόγλωσσα σεμινάρια και σεμινάρια παιδικής ψυχολογίας και συμπεριφοράς. Διαθέτει τετραετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε ξενόγλωσσα φροντιστήρια.