Απόφοιτος Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακός φοιτητής Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Διοίκησης του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου. Διαθέτει βεβαίωση εκπαιδευτή ενηλίκων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύεται στα μαθήματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης.

Πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Τελειόφοιτος της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών , Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.

Διαθέτει δεκαπενταετή πείρα στην εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Από την χρονιά 2018-2019 έως και σήμερα διδάσκει στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΣΜΥΑ). Απασχολείται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως καθηγητής Οικονομίας με εξειδίκευση στα μαθήματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, σεμινάριο οργάνωσης και σχεδιασμού διδασκαλίας για ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευόμενους και σεμινάριο Επιμόρφωσης στο Θεσμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Απόφοιτη του πανεπιστήμιου Πειραιά, του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης. Eργάζεται από το 2008 σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και για 7 χρόνια αναλαμβάνει τη προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Αρχές Οικονομικής Επιστήμης, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Πληροφορικής) και τελειόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Έχει 7 χρόνια εμπειρίας σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα.

Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. Διαθέτει εμπειρία 15 ετών στη διδασκαλία των μαθημάτων ''Αρχές Οικονομικής Θεωρίας'' και ''Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων''. Συμμετέχει στη συγγραφή βιβλίων και σημειώσεων.

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει 15 έτη εμπειρίας στη διδασκαλία Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Α.Ο.Δ.Ε.) σε μαθητές Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ