Διεύθυνση Σπουδών:
Ζακχαίου Ειρήνη


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση : Χαϊμαντα & Αριστοτέλους 40, ΤΚ 152 34, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλέφωνο : 210 6850850
Email : halandri@en-taksi.gr

Το φροντιστήριο μας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Αποτελεί ένα ζεστόκαι λειτουργικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι μαθητές μας μπορούν να διαμορφώσουν αλλά και να υλοποιήσουν τους προσωπικούς τους στόχους. Το καταρτισμένο επιτελείο των καθηγητών μας, με αγάπη, υπομονή και συνεχή επιμόρφωση, βοηθά τον μαθητή να επιτύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και συνεπώς τον στόχο που ο ίδιος έχει θέσει.

Παράλληλα, το σύνολο των έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων μας, τα οποία διαμορφώνονται βάσει των εκάστοτε εκπαιδευτικών αναγκών της κάθε σχολικής τάξης σε συνδυασμό με τα διαγωνίσματα του ομίλου μας , προετοιμάζουν τον μαθητή για τη διαδικασία των τελικών εξετάσεων καθώς προσομοιώνουν τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Εκτός από τα παραπάνω, ο θεσμός του Υπεύθυνου-Καθηγητή θέτει στο κέντρο τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης, τον βοηθά να οργανώσει τον χρόνο και τη μελέτη του με τρόπο πιο αποδοτικό και εναρμονισμένο με τις ανάγκες του. Οι προγραμματισμένες συναντήσεις του μαθητή με τον Υπεύθυνο καθηγητή καθώς και τα σεμινάρια συμβουλευτικής υποστήριξης, βοηθούν τους μαθητές να αισθάνονται ότι πλαισιώνονται από μια ομάδα, η οποία διαθέτει τη διάθεση, την πείρα αλλά και τη γνώση να σταθεί δίπλα του, βοηθώντας τον να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους.

Τέλος η πολυδιάστατη αξιολόγηση του φροντιστηρίου μας, τόσο από την πλευρά των μαθητών όσο και από την πλευρά των καθηγητών, έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Η πείρα, η αγάπη και η υπομονή των καθηγητών μας να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά καθώς και η άρτια οργάνωση των εκπαιδευτηρίων μας, αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.